Facebook videóhirdetések száma megháromszorozódott tavalyhoz képest!

Facebook videó reklám A Facebook videóhirdetések áttörés előtt

És Ön mennyit foglalkozik videómarketingje erősítésével? Rettenetesen nagy még a lemaradás ezen a területen a nyugati országokhoz képest, ebből kovácsolhat Ön előnyt még, beelőzve a konkurenciáit! A számok magukért beszélnek: Háromszor annyi videót töltenek fel a cégek Facebookra, mint tavaly!

A kis- és közepes vállalkozások által feltöltött videók száma megháromszorozódott a Facebookon a tavalyi adatokhoz képest.
A Facebook a riadalmak ellenére még mindig rendkívül hatékony, főleg ha új megoldásokkal, videohirdetésekkel van kombinálva.

Nem titok, hogy a Facebook erőteljesen tereli a kkv-szektort a fizetett megoldások felé, emiatt gyakran éri az a vád, hogy a közösségi oldal már elvesztette reklám-jelentőségét.
A statisztikák viszont pont szembe mennek ezzel az állítással, mert a vállalatok továbbra is növelik a Facebookos jelenlétüket:
2014-ben az év azonos időszakához viszonyítva kétszer annyi kisvállalat háromszor annyi videót töltött fel, mint tavaly.

Hogyan is néz ez ki számszerűsítve?
Szeptemberi adatok szerint, 800 ezer kkv megközelítőleg 3 millió videót töltött fel, világszerte.
Ezen Facebook videohirdetéseket pedig a felhasználók csaknem kétharmada (65%) mobileszközről tekinti meg, melyek szintén egyre több ember számára elérhetőek.

Itt az ideje, hogy Ön is elszánja magát videóhirdetése elkészítésére, melyet a legdinamikusabban növekvő platformok bármelyikén megjelentethet, több legyet ütve egy csapásra: illessze be weboldalára, töltse fel Youtube csatornájára, ossza meg Facebook követőivel! Mi mindenben segítséget nyújtunk!

Vélemény, hozzászólás?