Hogyan keressünk pénzt YouTube videókkal?

Youtube pénzkereset Jó pénzkereseti forrás is lehet a Youtube

Ha már szépen épül, növekszik a csatornánk, és egyre nagyobb ismertséget hoz a cégünknek, márkánknak, használjuk közvetlen bevétel szerzésre is!

Hiszen a videóink nem csak a látogatóink, hanem a hirdetők számára is értékesek lehetnek.
A Youtube kifizetési rendszerében négy kulcsszereplő van:
– Nézők – Az emberek akik megtekintik a videóid
– Kreátor – A tartalom előállítója és feltöltője
– Hirdetők – Cégek akik új vagy meglévő célközönségüket szeretnék megszólítani
– Youtube – A videómegosztó, aki összeköti az előző három szereplőt

A négy fő szereplő együttműködésével mindenki jól jár – egy szórakoztató, összetartó, kifizetődő platform jön létre. Feltöltjük a videókat, amikre kiváncsiak a nézők, és remek lehetőség a hirdetések célbajuttatásához is.
Amikor pedig a videónkon (előtte, vagy mellete) hirdetés jelenik meg, a Youtube megosztja a bevétel egy részét az alkotóval, ha megfelelően elvégeztük a beállításokat.

A hirdetők számára a legkedvezőbb a folyamatosan megjelentetett tartalmak, hogy elkötelőzdejenek tartósan egy csatorna mellett, hiszen erre is van lehetőség.
Nem garantált hogy minden egyes megtekintésnél meg is fog jelenni hirdetés a videónkhoz.
Ahhoz, hogy bevételekre tehessünk szert, a legfontosabb hogy saját, jogtiszta tartalmakat használjunk.

A bevételszerzés beállítása mindössze négy lépésből áll, azonban érdemes egy Youtube MCN (Multi Channel Network) céget választani, például a mrbugtv-t, aki segít a bevételek optimalizálásában. Hogyan?
Segítséget nyújtanak a csatornád népszerűsítésében, és amellett, hogy hasznos tanácsokkal lát el és elvégzi a megfelelő beállításokat, igyekszik szponzorokat is szerezni, és segíti a csatornád márkaépítését is.

Vélemény, hozzászólás?