Videó Készítés

Futtassa fel a vállalkozását, tegye népszerűbbé a honlapját videohirdetésekkel!
Ha az emberek egy videón látják a cégét, termékét, szolgáltatását, sokkal hamarabb megszületik a bizalom, mintha minderről csak szöveget tenne ki. Egy igényes, profi video tulajdonosa könnyebben el tudja bűvölni látogatóit, az érdeklődőket

Használja ki jobban az internet adta lehetőségeket, hogy változást érhessen el!
Ahelyett, hogy a „Bemutatkozás” menüpontban szépen, gondosan megfogalmazná, ki Ön és mivel foglalkozik a cége, inkább helyezze el ott profilvideóját, és mutassa meg szolgáltatását vagy termékeit. Használja a közösségi média felületeket reklámfilmje terjesztéséhez, amiben mi minden segítséget megadunk.

A kommunikáción túl lehetőség van a videók mellett, alatt, előtt megjelenni szöveges, képes vagy akár videós hirdetésekkel is, segítünk elvégezni a megfelelő beállításokat. A kommentekben elhelyezett linkek tovább erősíthetik oldalának pozícióit.

 

Google-ben könnyen a keresési találatoknál az első tíz hely között is megjelenhet vállalkozásának videója. Komplex online marketing megoldásokkal várjuk!

Utómunka:A felvett nyersanyagot, megvágjuk, zenei aláfestéssel és hangeffektekkel gazdagítjuk, szükség szerint effektezzük, animációt építünk bele, feliratozunk vagy szinkronizálunk. A végeredmény egy igazán ütős reklámfilm lesz.
Zene: Szerzett zenére is van lehetőség, jogtiszta zenéket is tudunk biztosítani.
Narráció: Profi narrátorok, ismert hangok – stúdióminőségben elkészített narrációval gazdagítjuk videóját.
A jogok az Ön kezében: Az elkészített videók esetében szerzői jogdíjra nem tartunk igényt, az átadás után teljes jogúan az Önök tulajdonává válik, és szabadon felhasználható időbeli megkötés nélkül.

elegedett_ugyfelek

Interaktív történetmesélés: Mi is az inMedia Platform?
Ez egy olyan “Éld át a saját kalandod” típusú videó platform, ami lehetővé teszi a néző számára, hogy maga döntse el a következő lépését interaktív módon, ezzel befolyásolva a történet kimenetelét.
A cél egy virtuális élmény elérése egy olyan személy bőrébe bújva, olyan helyszínen, vagy látószögből, amit a valóságban a néző soha nem élhetne át, teheti mindezt játszva és interaktív módon.
Segítünk a történet kitalálásában, leforgatásában és publikálásában is, kérje ajánlatunkat!

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Vélemény, hozzászólás?