A YouTube videó hirdetés rövid összefoglaló

Youtube marketing Megkerülhetetlen marketing eszközzé vált a YouTube
Ez egy nagyon rövid bemutató, amivel szeretnénk segítséget nyújtani, hogy Ön még konkurenciái előtt felfedezze az online videohirdetések által biztosított előnyöket.
Ha jól használja ki a lehetőséget, akkor a jelenleg létező
Leghatékonyabb
Legsokoldalúbb
és Legolcsóbb
hirdetési eszköz lehet a kezében!

Videohirdetés előnyei – pontosabb célzás mint valaha
Egészen egyszerű: A Youtube-on megjelenő reklámhirdetését potenciális célközönségének szánhatja megjelenésre. Gondolja át átlagos vevője egy napját.
Mikor kel, mit csinál napközben, mi érdekli, hol lakik stb.
Ezek alapján összetett célzásokkal VALÓDI közönségét szólíthatja meg.
Férfi vagy Nő? Idős, fiatal? Budapesti vagy pécsi? Autók iránt érdeklődik, vagy a főzés iránt? Esetleg inkább fontos kulcsszavakra építene? Esetleg ennek MIND A KOMBINÁCIÓJÁRA? Határ a csillagos ég!

Minőség és mennyiség – Youtube csatorna a márkaépítésért
A Youtube NEM Televízió! A TV-ben egy adott csatornán kaphat egy félpercnyi figyelmet reklámja. Míg a Youtube-on saját csatornája lehet! Hatalmas különbség.
A tartalom nagyobb szerepet kap, mint a minőség. Természetesen arculatát nehezen építi fel ha csak mobillal felvett videókat tesz közzé. A Youtube-on sokkal nagyobb a tűréshatár mint a televíziónál, nem lesz szüksége
tízmilliókból felépített díszletekre. A mikrovállalkozásoknak és a multiknak egyaránt marketing-játszótere a YOUTUBE!

Személyre szabás
A csatornát teljesen egyedivé varázsolhatjuk, a fejlécektől kezdve, a videók indexképein keresztül, a videón megjelenő interakcióra buzdító szövegbuborékokig…

Árak
Már rég vége a korszaknak amikor a TV hirdetések jelentették a marketing csúcsát.
Gondolja csak át: feltölti videóját/videóit, amik szorgos kis hangyákként maguktól is gyűjtik a látogatókat és a feliratkozókat. Ezt a folyamatot támogathatja meg, ha videó megjelenéseiért fizet, de Ön CSAK akkor fog fizetni a reklámért, ha valaki meg is nézi a videót.
Nem tudta vásárlásra bírni első alkalommal? Hirdetése követni fogja prédáját, míg be nem cserkészi! NEM SCIENCE FICTION!
Akkor indítja és állítja le hirdetését amikor csak szeretné!

Milyen videók készüljenek?
Forgathatunk is, de a mai technológiával könnyedén animálunk, mozgatunk képeket és feliratokat is. A kettőt is kombinálhatjuk. A videó készülhet narrációval, vagy szereplők

kel, minden elképzelést meg tudunk valósítani.
Ha tanácstalan, forduljon hozzánk, vállaljuk kampányok kidolgozását és elkészítését, beállítunk mindent az utolsó csavarig!

Vélemény, hozzászólás?