Youtube videó intro készítés és beszúrás egyszerűen

Youtube csatorna intro beállítás Tegyük egyedibbé YouTube csatornánkat
A Youtube egy új beállítást tesz lehetővé, mellyel könnyedén egy rövid intro-t fűzhetünk videóink elé.

Pár egyszerű lépésből beállíthatjuk a maximum 3 másodperces kis intronkat, természetesen első körben egy igen figyelemfelhívó, és csatornánkat jól összefoglaló kis bejátszásra lesz szükség (melynek elkészítésében szintén szívesen segítünk)

Ha kész az intro, töltsük fel oldalunkra, és válasszuk hozzá a “Nem listázott” opciót. Ezután a csatorna beállításainál válasszuk a “Videóba ágyazott programok” részt, ide került a youtube intro beállításának lehetősége.

Amennyiben valóban fel van töltve egy három másodpercnél rövidebb videó, akkor kiválaszthatjuk a „Márkabevezető hozzáadása” résznél.

youtube video intro
Az introt megjeleníthetjük minden eddig feltöltött videónk előtt, de beállíthatunk egy időpontot is, mellyel az ez idő után feltöltött videókhoz rendelhetjük a bevezető videót.

Ezután a rendszer megmutatja, mennyi videót érint a módosítás, a videók számát függően ez akár egy hosszabb folyamat is lehet.

A három másodperces szabályon kívül létezik pár megkötés, miszerint az introban tilos reklámozni, vagy termékelhelyezésre használni. Ennek megszegése akár az érintett videók törlését is eredményezheti.

Vélemény, hozzászólás?