YouTube feliratkozás gomb létrehozása, beillesztése

Youtube feliratkozás gomb YouTube feliratkozás gomb létrehozása

A világ legnépszerűbb videó feltöltő oldalán végre elkészült a várva-várt fejlesztés: nevezetesen weboldala látogatóinak mostantól egyetlen gombnyomás is elég ahhoz, hogy feliratkozzanak Youtube csatornájára! Ezt korábban csak úgy tudták megtenni a látogatók, hogy a művelet végrehajtásához el kellett látogatni a Youtube felületére, és ott kellett jóváhagyni az adott csatorna követését. A kódrészlet beillesztésével azonban teljesen kiküszöbölhető ez a „felesleges” lépés, és bárki követővé válhat. Ha valaki éppen nincsen bejelentkezve a Google fiókjába, akkor automatikusan egy ablak ugrik elő, ahol ezt megteheti, ezután válik követővé. A kódrészletet bármely webmester könnyedén beillesztheti az adott oldalra:

A feliratkozás gombot kis mértékben még akár személyre is szabhatjuk. Például beilleszthetjük csatornánk avatar-képét is. A Youtube Developer oldalán könnyedén elvégezhetőek ezek a beállítások. A Facebook Like boxhoz hasonlóan, teljesen kézenfekvő a Youtube csatornával rendelkező vállalkozások számára, hogy éljenek ezzel a lehetőséggel!

Ha mégis elakadna, teljes körű Youtube marketing szolgáltatásokkal várjuk, a videók elkészítésétől a kampányok létrehozásáig, kérje egyedi ajánlatunkat!

Vélemény, hozzászólás?