Elemezze ki a YouTube csatorna hatékonyságát!

4_hatekonysag

Nem elég a hatásos reklám, PR- vagy bemutatkozó videó, ha nem használjuk ki teljes egészében a rendelkezésünkre álló eszközöket.

http://onlinevideograder.com/

Ezen az oldalon könnyedén kiértékelhetjük a Youtube csatorna, és oldalunk teljesítményét, hatásfokát.

Pár adatot szükséges csak megadni, a weboldalunk URL címét, a Youtube csatornánk címét, valamint a cégünk nagyságát. Kérhetjük, hogy heti rendszerességgel küldjék el email címünkre csatornánk és oldalunk elemzését.

Az értékelés négy részre bomlik:
– Weboldal értékelés
– Keresőmotor értékelés
– Youtube értékelés
– Közösségi média értékelés

Az értékelésben százalékos értékekben láthatjuk oldalunk erősségeit és gyengeségeit. A program vizsgálja, hogy hány videó található az oldalon, a Google és a Youtube hány videót talál, ha a cégnévre vagy a weboldal nevére keres. Elemzi a feltöltött videók számát, hogy ezeket összesen mennyien nézték meg, az átlagos nézettséget, a leírások és kulcsszavak minőségét és mennyiségét. Az utolsó részhez tartozik, de nem utolsósorban fontos tényező még videomarketing szempontból a megfelelő linkelés, valamint a közösségi oldalak, a Facebook és a Twitter megosztások és like-ok száma is, amit pontosan tud mérni a program.

Teljes körű Youtube marketing szolgáltatásokkal várjuk, a videók elkészítésétől a kampányok létrehozásáig, kérje egyedi ajánlatunkat!

Vélemény, hozzászólás?