Youtube újítások a tartalomgyártók kedvében járva

youtubers

A Youtube folyamatosan és rohamosan fejlődik, nem követi hanem diktálja a trendet. Tudja ezt tenni a több millió felhasználó és tartalom-gyártó
kérései és javaslatai alapján, nemrégiben egy tizes pakk került bejelentésre, ami a Youtube csatornát építő cégeknek is előnyére fog válni.

Továbbfejlesztették a komment kezelő rendszert, így a témához legkevésbé sem illő, értéktelenebb kommenteket hátrébb sorolják, a videó tartalmához illő, sokakat érdeklő kommentek lesznek az előtérben.

Mostantól még jobban megéri majd feliratkozókat gyűjteni, hiszen még több helyről fognak értesítéseket kapni, például mobiltelefon is. Frissül a Youtube mobil applikációja, egyszerűbb és átláthatóbb felületet kapunk.

A kártyák egyelőre nagy sikernek bizonyultak, ezért ezen a területen is fejlesztések várhatóak.
Bevezetik például a csatorna kártyát, mely az adott videót egy másik csatornával tudja összekapcsolni, így szorosabb együttműködéseket dolgozhatunk ki (keresztpromóciók erősítése)

A 360 fokos videókról már a legtöbben hallottak, hamarosan mindenki számára elérhető lesz. A 3D funkciók is bővülnek a közeljövőben, valamint az élő adások közvetítése is leegyszerűsödik.
A Creator Academy az újítások szellemében 50 új anyaggal gazdagodik hogy az egyre több lehetőséget maximálisan ki tudják használni az alkotók.

Összességében tehát látszik hogy jó irány az alkotókra való odafigyelés, hiszen támogatásukkal lehet egyre értékesebb és érdekesebb a világ legnagyobb videó megosztója.

Vélemény, hozzászólás?