A videó cégeknek hatalmas erőt ad – infografika

Videó reklám kis cégeknek A videók eddig még kiaknázatlan ereje elérhető kis cégeknek is

Az animoto.com tanulságos infógrafikát tett közzé, mely rávilágít hogy minden vállalkozásnak érdemes erősíteni a webvideók területén… A Videókészítés cégeknek jelentős eredményeket hozhat.

Mialatt az emberek online intézik ügyeiket, vásárolnak, szolgáltatást foglalnak, a legtöbben már videó után is keresnek, ami segíti őket a döntésben. A jó hír hogy nincs szükség Hollywood-i költségvetésű és látványvilágú filmekre. Igényes és ötletes videókra annál inkább.

73%-a az internetezőknek sokkal szívesebben vásárol meg egy terméket vagy szolgáltatást, ha előtte videón láthatta.

Az adatok megmutatják az online videók valódi erejének, hogyan csinálhatnak az érdeklődőkből igazi vásárlót. Továbbá a vásárlók még több pozitív benyomást szerezhetnek a cégről aki videókat használ, sőt még megbízhatóbbnak találják versenytársainál.

A videók döntő szerepet játszanak az új vásárlói szokásokban, hiszen 93% nagyon hasznosnak ítélte meg a videós segítséget a termék összehasonlításoknál. 87% tudta a videókat az adott márkához tartozó, további termékek felkutatására használni. 93% pedig a vásárlást követően, a használatot bemutató videókat értékelte sokra.

A videós tartalmak nagyban segítik a márkaépítést
58% a vásárlóknak megbízhatóbbnak találta azokat a cégeket akik rendelkeznek videóval
71% mondta hogy a videó pozitív benyomást keltett az adott cégről
77% szívesebben ajánl tovább egy olyan céget akinek van videója

Milyen videókat érdemes készíttetni?
A hosszabb videók nem feltéltenül hatásosabbak is, a többség egyértelműen az öt percnél rövidebb videókat preferálja.
Igénylik a termék/szolgáltatás alapos bemutatását, lehet 360 fokban körüljárva, a lehető legtöbb hasznos információval, ami nem egyenlő a marketing süketeléssel.

Érdemes tehát minden vállalkozásnak elkezdenie tervezni videó csatornáját, hiszen a versenytársak, akik már rendelkeznek hasonló videókkal, könnyedén elhúzhatnak. Kérje ajánlatunkat!

videokeszites cegeknek

Vélemény, hozzászólás?