360 videó készítés,
360 videó animáció,
360 3D animáció készítés

Ismerd meg a 360 fokos videó lenyűgöző világát

A virtuális valóság többé nem egy elérhetetlen álom, hanem létező és könnyen elérhető technológia. Sokan még nem is találkoztak vele, pedig már alapfunkciónak mondható mind a Youtube-on, mind a Facebookon egyaránt. A 360 fokos videók határtalan marketing lehetőségeket rejtenek magukban kis- és nagyvállalatoknak egyaránt. Csak indítsd el a videólejátszót, és ha számítógépen nézed, használd az egeret, mobileszközzel és VR Headset használatával szó szerint körbe lehet nézni a videón.

vr_headset

Youtube 360 videó, Facebook 360 videó

Készíttess profi minőségű 360 fokos videókat,mutasd be céged, vállalkozásod, vírusként fog terjedni! A legnagyobb videó megosztó és a legnagyobb közösségi oldalon is lehetőség van 360as videók feltöltésére, használja ki a közösségek nagyságát, vegye hozzá a 360 videókat marketing-mixéhez! Magyarország egyik legtapasztaltabb 360 filmes Stúdiójától.
Az összes elkészült videó VR Headset kompatibilis: Egy alig pár ezer forintos kiegészítő segítségével a virtuális valóság már mindenki számára elérhető.

360 Animáció készítés

A hagyományos, és 3D animációs filmeket ötvözzük a 360 technológiával, így olyan animációs filmeket hozunk létre, melyekben körbe lehet nézni. Nyűgözd le ügyfeleid ezzel a fantasztikus élménnyel! Kérjed ajánlatunkat!

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

[go_portfolio id=”vario2″]

Vélemény, hozzászólás?