360 videó készítés
360 videó animáció, VFX
360 videó túra

Ismerje meg a 360 fokos videó lenyűgöző világát

A virtuális valóság többé nem egy elérhetetlen álom, hanem létező és könnyen elérhető technológia. Sokan még nem is találkoztak vele, pedig már alapfunkciónak mondható mind a Youtube-on, mind a Facebookon egyaránt. A 360 fokos videók határtalan marketing lehetőségeket rejtenek magukban kis- és nagyvállalatoknak egyaránt. Csak indítsa el a videólejátszót, és ha számítógépen nézi nézzen benne körül az egerével, mobileszközön pedig a telefon mozgatásával tud körbetekinteni, miközben megy a felvétel.

360 fokos Animáció készítés

Készíttessen profi minőségű 360 fokos videókat,mutassa be cégét, vállalkozását, vírusként fog terjedni! A legnagyobb videó megosztó és a legnagyobb közösségi oldalon is lehetőség van 360as videók feltöltésére, használja ki a közösségek nagyságát, vegye hozzá a 360 videókat marketing-mixéhez! Kérje árajánlatunkat!

Youtube 360 videó, Facebook 360 videó, Virtuális valóság

Egy alig pár száz forintos kiegészítő segítségével a virtuális valóság már mindenki számára elérhető. A cardbox-ba kell helyezni a mobiltelefont, és máris testközelből élheti át a 360as videók csodálatos világát! Kérje ajánlatunkat!

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Vélemény, hozzászólás?